Szczegóły
Czas przygotowania: 30 min
Poziom trudności: Łatwy
Porcja dla: 2 osób
Składniki
- Parówczaki Naturalnie Dobre, 5 sztuk
- Opakowanie ciasta francuskiego,
- 5 plastrów sera zółtego,
- Białko jajka,
- Garść sezamu,
- Sos pomidorowy,
- Ketchup lub majonez
Sposób przygotowania
1.Ciasto francuskie pokrój w prostokąty.
2. Zdejmij osłonki z parówek.
3. Posmaruj ciasto sosem pomidorowym, następnie ułóż plastry sera.
4. Każdą z parówek owiń przygotowanym ciastem z serem.
5. Zawinięte parówki posmaruj białkiem jajka i posyp sezamem.
6. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni C z funkcją grzania góra-dół na 15 min.
7. Gotowe Parówczaki podawaj z ketchupem, bądź innym sosem.
Smacznego!